Urk! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Urk! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Urk! gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het is wel een tafereeltje waar we naar uit kunnen kijken: Teun Föhn neemt Greetje mee naar de meest romantische stad van Europa: Parijs. Voor Greetje een droom en voor Teun een manier om zijn business een beetje op te krikken. Op reis naar ParijsGreetje kan eindelijk één wens van haar bucketlist schrappen, als Teun haar meeneemt naar het mondaine Parijs. Sopkoningin Derre doet een boekje open over haar jeugd en Tony geeft zijn zonnepanelen een stevige schoonmaakbeurt. Over Urk!In de realityserie Urk! serie volgen we een aantal markante figuren uit het beroemde én beruchte vissersdorp. Wat maken zij zoal mee in het dagelijkse leven? :[broadcast:videos](ids:"518480,513950" title:"")
Uitzending :
Dinsdag 13 december 2022 om 21:27

Het is wel een tafereeltje waar we naar uit kunnen kijken: Teun Föhn neemt Greetje mee naar de meest romantische stad van Europa: Parijs. Voor Greetje een droom en voor Teun een manier om zijn business een beetje op te krikken.

Op reis naar Parijs
Greetje kan eindelijk één wens van haar bucketlist schrappen, als Teun haar meeneemt naar het mondaine Parijs. Sopkoningin Derre doet een boekje open over haar jeugd en Tony geeft zijn zonnepanelen een stevige schoonmaakbeurt.

Over Urk!
In de realityserie Urk! serie volgen we een aantal markante figuren uit het beroemde én beruchte vissersdorp. Wat maken zij zoal mee in het dagelijkse leven?

:[broadcast:videos](ids:"518480,513950" title:"")

Actuele video's

Meer actuele video's