HLF8: mensen zoeken bibliotheek op voor warmte en laten zelf kachel uit

HLF8: mensen zoeken bibliotheek op voor warmte en laten zelf kachel uit

Woensdag 14 december 2022 om 21:10

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 14 december. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>HLF8</em>: mensen zoeken <em>bibliotheek</em> op voor warmte en laten zelf kachel uit Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 14 december. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Schrijnend, maar waar. Mensen gaan massaal naar de bibliotheek om te kunnen genieten van warmte. Nu de energieprijzen torenhoog zijn, zetten we de verwarming liever niet aan: "Af en toe heb je die warmte wel even nodig ja", klinkt het vanuit een stel dat de verwarming door de kosten niet meer aan kan zetten. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :

Schrijnend, maar waar. Mensen gaan massaal naar de bibliotheek om te kunnen genieten van warmte. Nu de energieprijzen torenhoog zijn, zetten we de verwarming liever niet aan: "Af en toe heb je die warmte wel even nodig ja", klinkt het vanuit een stel dat de verwarming door de kosten niet meer aan kan zetten.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's