Wierd Duk in HLF8 over ontvoering in Rusland: "Het was even kantje boord"

Wierd Duk in HLF8 over ontvoering in Rusland: "Het was even kantje boord"

Woensdag 14 december 2022 om 20:50

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 14 december. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Wierd Duk</em> in <em>HLF8</em> over ontvoering in Rusland: &quot;Het was even kantje boord&quot; Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 14 december. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Journalist Wierd Duk vertelt in HLF8 glimlachend een leuke anekdote over hoe hij en een paar collega's werden ontvoerd in Rusland. Zij waren daar om verslag te doen van de oorlog in Tsjetsjenië. Ze werden omsingeld door een paar auto's met gemaskerde mannen die hun auto naar de kant drukten. "Ze zouden ons doodschieten, het was even kantje boord", aldus Wierd. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :

Journalist Wierd Duk vertelt in HLF8 glimlachend een leuke anekdote over hoe hij en een paar collega's werden ontvoerd in Rusland. Zij waren daar om verslag te doen van de oorlog in Tsjetsjenië. Ze werden omsingeld door een paar auto's met gemaskerde mannen die hun auto naar de kant drukten. "Ze zouden ons doodschieten, het was even kantje boord", aldus Wierd.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's