Hart van Nederland: negenjarig kind zwaargewond door vuurwerk in Oss (video)

Hart van Nederland: negenjarig kind zwaargewond door vuurwerk in Oss (video)

Zaterdag 17 december 2022 om 20:49

<em>Hart van Nederland</em>: negenjarig kind zwaargewond door vuurwerk in Oss (video) Een negenjarig kind is in het Noord-Brabantse Oss zwaargewond geraakt door vuurwerk. Dat meldt de politie, die vooralsnog uitgaat van een ongeval, aan Hart van Nederland. De hulpdienst vertelt dat het slachtoffertje en zijn broertje een stuk vuurwerk hadden gevonden in een speeltuintje, het vuurwerk ging af toen ze ermee aan het spelen waren. Volgens een correspondent ter plaatse is het jonge slachtoffer gewond geraakt aan zijn onderarm. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.
Nieuws :

Een negenjarig kind is in het Noord-Brabantse Oss zwaargewond geraakt door vuurwerk. Dat meldt de politie, die vooralsnog uitgaat van een ongeval, aan Hart van Nederland. De hulpdienst vertelt dat het slachtoffertje en zijn broertje een stuk vuurwerk hadden gevonden in een speeltuintje, het vuurwerk ging af toen ze ermee aan het spelen waren. Volgens een correspondent ter plaatse is het jonge slachtoffer gewond geraakt aan zijn onderarm.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's