Isola di Beau: hartinfarct Ronald Koeman redde zijn broer Erwin

Isola di Beau: hartinfarct Ronald Koeman redde zijn broer Erwin

In Isola di Beau vertelt Ronald Koeman over zijn hartinfarct, en hoe dit het leven van zijn broer Erwin heeft gered. Ronald voelde zich in mei 2020 niet goed na een fietstocht en in het ziekenhuis is hij gedotterd vanwege een hartinfarct. Vervolgens besloot zijn broer Erwin om zich na te laten kijken. Uit een CT-scan bleek dat hij een lange vernauwing had, waarna hij onder het mes moest.

Bekijk de beelden van Isola di Beau hieronder.

Isola di Beau is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Isola di Beau terugkijken bij Gids.tv.

<em>Isola di Beau</em>: hartinfarct Ronald Koeman redde zijn broer Erwin In Isola di Beau vertelt Ronald Koeman over zijn hartinfarct, en hoe dit het leven van zijn broer Erwin heeft gered. Ronald voelde zich in mei 2020 niet goed na een fietstocht en in het ziekenhuis is hij gedotterd vanwege een hartinfarct. Vervolgens besloot zijn broer Erwin om zich na te laten kijken. Uit een CT-scan bleek dat hij een lange vernauwing had, waarna hij onder het mes moest. Bekijk de beelden van Isola di Beau hieronder. Isola di Beau is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Isola di Beau terugkijken bij Gids.tv. Michiel Vos in Isola di Beau over George W. Bush: "Hij is niet die domme clown" Bekijk deze video » John van den Heuvel over ruzie met Peter R. de Vries (Isola di Beau): ‘Botsende ego’s’ Bekijk deze video »
TV :
Isola di Beau: hartinfarct Ronald Koeman redde zijn broer Erwin

Actuele video's

Meer actuele video's