Maarten Spanjer kon niet 'loslaten' in jungle: "Lag in de stank van alle BN'ers" (HLF8)

Maarten Spanjer kon niet 'loslaten' in jungle: "Lag in de stank van alle BN'ers" (HLF8)

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 20 december. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Maarten Spanjer</em> kon niet 'loslaten' in jungle: &quot;Lag in de stank van alle BN'ers&quot; (<em>HLF8</em>) Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 20 december. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Maarten Spanjer heeft een dag of acht/ negen in de jungle doorgebracht. Al die tijd kon hij maar moeilijk 'loslaten'. Zijn darmen werkten namelijk niet helemaal meer mee: "Ik lag in de stank van alle BN'ers. Dat maakt het nog erger als je zelf helemaal niet kan." Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Maarten Spanjer heeft een dag of acht/ negen in de jungle doorgebracht. Al die tijd kon hij maar moeilijk 'loslaten'. Zijn darmen werkten namelijk niet helemaal meer mee: "Ik lag in de stank van alle BN'ers. Dat maakt het nog erger als je zelf helemaal niet kan."

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV