Leo Blokhuis in Op1 over Herman van der Zandt: "Hij heeft zeker verstand van muziek"

Leo Blokhuis in Op1 over Herman van der Zandt: "Hij heeft zeker verstand van muziek"

Dinsdag 20 december 2022 om 23:37

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 20 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Dit jaar staat Herman van der Zandt naast Leo Blokhuis in het populaire muziekprogramma 'Top 2000 a gogo'. Leo Blokhuis is te gast in Op1. Hij heeft van tevoren aangegeven niet over Matthijs van Nieuwkerk te willen praten. Over Herman is hij uitermate enthousiast: ''Herman is een fantastische man, hij heeft zeker verstand van muziek maar we zijn met z'n tweeën!"

<em>Leo Blokhuis</em> in <em>Op1</em> over <em>Herman van der Zandt</em>: &quot;Hij heeft zeker verstand van muziek&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 20 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Dit jaar staat Herman van der Zandt naast Leo Blokhuis in het populaire muziekprogramma 'Top 2000 a gogo'. Leo Blokhuis is te gast in Op1. Hij heeft van tevoren aangegeven niet over Matthijs van Nieuwkerk te willen praten. Over Herman is hij uitermate enthousiast: ''Herman is een fantastische man, hij heeft zeker verstand van muziek maar we zijn met z'n tweeën!" Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Leo Blokhuis in Op1 over Herman van der Zandt: "Hij heeft zeker verstand van muziek"

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's