Drama voor Raymond van Barneveld: 'Zit hele dag op toilet' (video)

Drama voor Raymond van Barneveld: 'Zit hele dag op toilet' (video)

Wednesday 21 December 2022 om 10:42

Het gaat niet helemaal top met Raymond van Barneveld, ondanks dat hij zich dinsdag gelukkig wel wist te plaatsen voor de derde ronde van het WK Darts. Hij kampt namelijk met wat lichamelijke klachten: 'Ik heb denk ik wat verkeerds gegeten dus ik zat de hele dag in mijn hotelkamer op het toilet. Dus ik ben niet 100% fit dus dat mag duidelijk zijn.'

Bekijk het interview met Raymond van Barneveld, van Viaplay, hieronder:

Drama voor <em>Raymond van Barneveld</em>: 'Zit hele dag op toilet' (video) Het gaat niet helemaal top met Raymond van Barneveld, ondanks dat hij zich dinsdag gelukkig wel wist te plaatsen voor de derde ronde van het WK Darts. Hij kampt namelijk met wat lichamelijke klachten: 'Ik heb denk ik wat verkeerds gegeten dus ik zat de hele dag in mijn hotelkamer op het toilet. Dus ik ben niet 100% fit dus dat mag duidelijk zijn.' Bekijk het interview met Raymond van Barneveld, van Viaplay, hieronder: Het WK darts 2023 is van donderdag 15 december 2022 tot en met dinsdag 3 januari 2023 elke wedstrijddag live te zien op Viaplay en Viaplay Xtra. Bekijk bij Gids.tv ook de hoogtepunten van het WK darts. Bekijk ook 'Al langer hommeles tussen Femke Halsema en man Robert, die glashard loog' (Shownieuws) Bekijk deze video » Zien: Raymond van Barneveld door naar 3e ronde WK Darts (video) Bekijk deze video »
Darts :
Drama voor Raymond van Barneveld: 'Zit hele dag op toilet' (video)

Het WK darts 2023 is van donderdag 15 december 2022 tot en met dinsdag 3 januari 2023 elke wedstrijddag live te zien op Viaplay en Viaplay Xtra. Bekijk bij Gids.tv ook de hoogtepunten van het WK darts.

Actuele video's

Meer actuele video's