Zien: Raymond van Barneveld door naar 3e ronde WK Darts (video)

Zien: Raymond van Barneveld door naar 3e ronde WK Darts (video)

Wednesday 21 December 2022 om 10:39

Raymond van Barneveld, die met wat lichamelijke problemen kampt, is door naar de derde ronde van het WK Darts, door zich in vier sets te ontdoen van de Brit Ryan Meikle: het werd 3-1. De matchdarts zie je hieronder.

Zien: <em>Raymond van Barneveld</em> door naar 3e ronde WK Darts (video) Raymond van Barneveld, die met wat lichamelijke problemen kampt, is door naar de derde ronde van het WK Darts, door zich in vier sets te ontdoen van de Brit Ryan Meikle: het werd 3-1. De matchdarts zie je hieronder. Het WK darts 2023 is van donderdag 15 december 2022 tot en met dinsdag 3 januari 2023 elke wedstrijddag live te zien op Viaplay en Viaplay Xtra. Bekijk bij Gids.tv ook de hoogtepunten van het WK darts. Bekijk ook ZIEN: interview met Jermaine Wattinama duurt tien seconden, 'wat wil je horen?' Bekijk deze video » HLF8 gemist? Danny 'The Mullet' Jansen debuteerde op WK Darts en won Bekijk deze video » Drama voor Raymond van Barneveld: 'Zit hele dag op toilet' (video) Bekijk deze video »
Darts :
Zien: Raymond van Barneveld door naar 3e ronde WK Darts (video)

Het WK darts 2023 is van donderdag 15 december 2022 tot en met dinsdag 3 januari 2023 elke wedstrijddag live te zien op Viaplay en Viaplay Xtra. Bekijk bij Gids.tv ook de hoogtepunten van het WK darts.

Actuele video's

Meer actuele video's