Pittig debat over mondkapjesdeal: "Voorzitter, ik verlaat het debat" (video)

Pittig debat over mondkapjesdeal: "Voorzitter, ik verlaat het debat" (video)

Woensdag 21 december 2022 om 21:40

Het is een grote chaos rondom het debat over de mondkapjesdeal. Het moment dat het helemaal misgaat is wanneer er een stemming komt om minister Hugo de Jonge bij het debat te betrekken.

Pittig <em>debat</em> over <em>mondkapjesdeal</em>: &quot;Voorzitter, ik verlaat het debat&quot; (video) Het is een grote chaos rondom het debat over de mondkapjesdeal. Het moment dat het helemaal misgaat is wanneer er een stemming komt om minister Hugo de Jonge bij het debat te betrekken. WeglopenEr was in eerste instantie een meerderheid voor om Hugo de Jonge bij het debat te betrekken, later echter niet meer. Dit was voor een aantal Kamerleden de druppel, zij liepen weg uit het debat. "Voorzitter, ik verlaat het debat", klinkt het bij Caroline van der Plas. Bekijk de video van De Telegraaf hierboven. Bekijk ook Woedende reacties in Frans parlement na racistische uitspraak 'Ga terug naar Afrika!' Bekijk deze video » Sywert van Lienden bij mondkapjesdebat: 'Het gaat over mij dus ik wil het bijwonen' Bekijk deze video »
Politiek :
Pittig debat over mondkapjesdeal: "Voorzitter, ik verlaat het debat" (video)

Weglopen
Er was in eerste instantie een meerderheid voor om Hugo de Jonge bij het debat te betrekken, later echter niet meer. Dit was voor een aantal Kamerleden de druppel, zij liepen weg uit het debat. "Voorzitter, ik verlaat het debat", klinkt het bij Caroline van der Plas.

Bekijk de video van De Telegraaf hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's