Finale van Het Perfecte Plaatje gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Finale van Het Perfecte Plaatje gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Finale van Het Perfecte Plaatje gemist? Bekijk hier de hele uitzending Er zijn nog maar twee fotografen over in Het Perfecte Plaatje: het is dus tijd voor de finale! Geraldine Kemper en Linda Hakeboom gaan met zijn tweeën uitvechten wie het 'perfecte plaatje' van 2022 heeft geschoten. Alle fragmenten uit deze uitzending Zien: Linda Hakeboom uitgeroepen tot winnaar Het perfecte plaatje 2022 Bekijk deze video » TinaVlak voor de eindstreep viel Tina de Bruin nog af. Tijdens het eerste deel van de finale kreeg de actrice twee keer een onvoldoende voor haar opdrachten en kon dus niet door naar het laatste deel van de finale. Wie wint?Geraldine en Linda doen nog drie shoots in de finale, die zich afspeelt op IJsland. Ze krijgen een bijzondere portretshoot, een fashionshoot op een gletsjer en ze gaan op zoek naar de 'force of nature'. Aan het einde van deze aflevering krijgen we dus antwoord op de vraag: wie wint Het Perfecte Plaatje 2022?
Uitzending :
Finale van Het Perfecte Plaatje gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Wednesday 21 December 2022 om 22:08

Er zijn nog maar twee fotografen over in Het Perfecte Plaatje: het is dus tijd voor de finale! Geraldine Kemper en Linda Hakeboom gaan met zijn tweeën uitvechten wie het 'perfecte plaatje' van 2022 heeft geschoten.

Tina
Vlak voor de eindstreep viel Tina de Bruin nog af. Tijdens het eerste deel van de finale kreeg de actrice twee keer een onvoldoende voor haar opdrachten en kon dus niet door naar het laatste deel van de finale.

Wie wint?
Geraldine en Linda doen nog drie shoots in de finale, die zich afspeelt op IJsland. Ze krijgen een bijzondere portretshoot, een fashionshoot op een gletsjer en ze gaan op zoek naar de 'force of nature'. Aan het einde van deze aflevering krijgen we dus antwoord op de vraag: wie wint Het Perfecte Plaatje 2022?

Actuele video's

Meer actuele video's