Zaterdag in slot Het Jachtseizoen StukTV (Youtube) met Dylan Haegens: alles gehalveerd

Zaterdag in slot Het Jachtseizoen StukTV (Youtube) met Dylan Haegens: alles gehalveerd

Thursday 22 December 2022 om 16:00

Zaterdag (24 december) komt de laatste aflevering van dit seizoen van Het Jachtseizoen online op het YouTube-kanaal van StukTV. Voor deze seizoensfinale komt er een speciale hardcore editie en nemen de heren het opnieuw op tegen Dylan Haegens.

Lees verder onder de video.

Zaterdag in slot <em>Het Jachtseizoen</em> StukTV (Youtube) met Dylan Haegens: alles gehalveerd Zaterdag (24 december) komt de laatste aflevering van dit seizoen van Het Jachtseizoen online op het YouTube-kanaal van StukTV. Voor deze seizoensfinale komt er een speciale hardcore editie en nemen de heren het opnieuw op tegen Dylan Haegens. Lees verder onder de video. Haegens krijgt minder voorsprongDylan deed al eerder mee aan Het Jachtseizoen in 2016 en wist toen uit hun handen te blijven. In deze kans op revanche wordt wel alles gehalveerd. Zo krijgt Dylan slechts 10 minuten voorsprong, mag hij 10 minuten in hetzelfde voertuig blijven, krijgen de mannen van StukTV iedere 5 minuten zijn locatie door en duurt de jacht 2 uur… Bekijk de teaser voor het slot van Het Jachtseizoen in de video hierboven. De laatste aflevering van dit seizoen van Het Jachtseizoen is vanaf zaterdag te zien op het Youtubekanaal van StuktV. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van de tv-versie van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Nieuw seizoen Het Jachtseizoen vanaf 5 november bij StukTV: bekijk de trailer Bekijk deze video » Video: spectaculaire helikopter-landing Phillps Stadion in Het Jachtseizoen Bekijk deze video »
TV :
Zaterdag in slot Het Jachtseizoen StukTV (Youtube) met Dylan Haegens: alles gehalveerd

Haegens krijgt minder voorsprong
Dylan deed al eerder mee aan Het Jachtseizoen in 2016 en wist toen uit hun handen te blijven. In deze kans op revanche wordt wel alles gehalveerd. Zo krijgt Dylan slechts 10 minuten voorsprong, mag hij 10 minuten in hetzelfde voertuig blijven, krijgen de mannen van StukTV iedere 5 minuten zijn locatie door en duurt de jacht 2 uur…

Bekijk de teaser voor het slot van Het Jachtseizoen in de video hierboven.

De laatste aflevering van dit seizoen van Het Jachtseizoen is vanaf zaterdag te zien op het Youtubekanaal van StuktV. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van de tv-versie van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's