Kerstavond op tv: All You Need Is Love, André Rieu of de Meilandjes? (Shownieuws)

Kerstavond op tv: All You Need Is Love, André Rieu of de Meilandjes? (Shownieuws)

Vrijdag 23 december 2022 om 11:31

Er valt weer genoeg te kiezen voor de tv-kijker tijdens de kerstdagen. Tina Nijkamp, voormalig programmadirecteur van SBS6, geeft aan: 'Kerstmis is het feest van de verbinding en RTL heeft het geluk dat ze de klassieker All You Need Is Love mogen uitzenden.'

Kerst met de Meilandjes
NPO1 heeft op datzelfde moment de kerstshow van André Rieu programmeerd en SBS6 komt met Kerst met de familie Meiland. 'Die zender heeft tijdens Kerstmis ook de Familie Gillis en een special van de Alleskunner VIPS op het programma', aldus Nijkamp.

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder en bekijk ook welke kerstfilms de komende dagen te zien zijn

Kerstavond op tv: All You Need Is Love, <em>André Rieu</em> of de Meilandjes? (Shownieuws) Er valt weer genoeg te kiezen voor de tv-kijker tijdens de kerstdagen. Tina Nijkamp, voormalig programmadirecteur van SBS6, geeft aan: 'Kerstmis is het feest van de verbinding en RTL heeft het geluk dat ze de klassieker All You Need Is Love mogen uitzenden.' Kerst met de MeilandjesNPO1 heeft op datzelfde moment de kerstshow van André Rieu programmeerd en SBS6 komt met Kerst met de familie Meiland. 'Die zender heeft tijdens Kerstmis ook de Familie Gillis en een special van de Alleskunner VIPS op het programma', aldus Nijkamp. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder en bekijk ook welke kerstfilms de komende dagen te zien zijn Bekijk ook Kerstspecial All You Need Is Love: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Kerst met de familie Meiland: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's