Kerst met de familie Meiland: bekijk de eerste beelden

Kerst met de familie Meiland: bekijk de eerste beelden

Zaterdagavond, kerstavond, is het weer zover: Kerst met de familie Meiland. De familie gaat op een cruisevakantie en dat brengt uiteraard weer de nodige avonturen met zich mee. Ook wordt er gezellig gewijnd, gegild en worden er cocktails gemaakt, al houdt Martien daar eigenlijk helemaal niet van: 'Ik vind het allemaal zo'n gedoe. Ik vind een flesje wijn net zo makkelijk.'

Bekijk de eerste beelden van Kerst met de familie Meiland hieronder

<em>Kerst met de familie Meiland</em>: bekijk de eerste beelden Zaterdagavond, kerstavond, is het weer zover: Kerst met de familie Meiland. De familie gaat op een cruisevakantie en dat brengt uiteraard weer de nodige avonturen met zich mee. Ook wordt er gezellig gewijnd, gegild en worden er cocktails gemaakt, al houdt Martien daar eigenlijk helemaal niet van: 'Ik vind het allemaal zo'n gedoe. Ik vind een flesje wijn net zo makkelijk.' Bekijk de eerste beelden van Kerst met de familie Meiland hieronder Kerst met de familie Meiland is zaterdag 24 december om 20.30 uur te zien op SBS6. Na afloop kun je de special Kerst met de familie Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Shownieuws: 'Meilandjes kopen Pension Kristina in Noordwijk, voor 1.5 miljoen' Bekijk deze video » Chateau Meiland: bekijk jawoord Leroy & Maxime Bekijk deze video » De Meilandjes kerstspecial van 2022 wordt een "zonnige" editie (video) Bekijk deze video »
TV :
Kerst met de familie Meiland: bekijk de eerste beelden

Kerst met de familie Meiland is zaterdag 24 december om 20.30 uur te zien op SBS6. Na afloop kun je de special Kerst met de familie Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV