Special Kerst met de familie Meiland is zaterdag (Kerstavond) te zien op SBS6

Special Kerst met de familie Meiland is zaterdag (Kerstavond) te zien op SBS6
Meilandjes vieren Kerst met cruise

Kijktip :

Ook de familie Meiland viert Kerst, en daar mag heel Nederland op Kerstavond van meegenieten. Martien, Erica en de rest van de familie hebben ook dit jaar een bijzondere manier gevonden om de feestdagen door te brengen, en waarschijnlijk wordt er weer lekker geproost met glühwein.

Kerst met de familie Meiland gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Middenlandse zee
In de donkere dagen voor Kerst zoekt de familie Meiland dit jaar het licht. Met het hele gezin zullen ze aanmonsteren op een heuse cruise en de Middellandse Zee bevaren. Hoe zal hun maag het houden op de woelige golven? Gelukkig zullen ze regelmatig de zeebenen verruilen voor een bezoek aan land.

Halen ze de boot?
Tijdens een bezoek aan de kerstmarkt aan de voet van de Sagrada Familia in Barcelona zullen de presentjes aangeschaft worden voor onder de kerstboom. En een kaarsje branden voor oma Jenny, die dit jaar overleden is, in een van de vele kerken van Rome mag niet ontbreken. Zal de familie de boot wel halen bij het zien van al dat moois?

Kerst met de familie Meiland is zaterdag 24 december om 20.30 uur te zien op SBS6. Na afloop kun je de special Kerst met de familie Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's