Nieuw seizoen De slimste mens start Tweede Kerstdag op NPO 1: bekijk eerste beelden

Nieuw seizoen De slimste mens start Tweede Kerstdag op NPO 1: bekijk eerste beelden

Vrijdag 23 december 2022 om 15:00

Vanaf Tweede Kerstdag kun je weer genieten van een gloednieuw seizoen van De slimste mens. Er is in ieder geval een grote verandering, de kennisquiz is verhuisd naar NPO 1. Deze keer strijden onder anderen Erik van Looy, Ron Fresen en Tim de Wit om te titel. Verder lijkt het erop dat alles geheel verloopt zoals vanouds. Maarten van Rossem zit te genieten, en de kandidaten halen met pijn en moeite alles uit de kast om gekroond te worden tot de slimste van allemaal…

Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen van De slimste mens hieronder.

Het nieuwe seizoen van De slimste mens is vanaf maandag 26 december rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

Nieuw seizoen <em>De slimste mens</em> start Tweede Kerstdag op NPO 1: bekijk eerste beelden Vanaf Tweede Kerstdag kun je weer genieten van een gloednieuw seizoen van De slimste mens. Er is in ieder geval een grote verandering, de kennisquiz is verhuisd naar NPO 1. Deze keer strijden onder anderen Erik van Looy, Ron Fresen en Tim de Wit om te titel. Verder lijkt het erop dat alles geheel verloopt zoals vanouds. Maarten van Rossem zit te genieten, en de kandidaten halen met pijn en moeite alles uit de kast om gekroond te worden tot de slimste van allemaal… Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen van De slimste mens hieronder. Het nieuwe seizoen van De slimste mens is vanaf maandag 26 december rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv. RTL Boulevard: Manuel Venderbos werd 'helemaal gek' van voorbereidingen De Slimste Mens Bekijk deze video » De Slimste Mens start maandag: gaat Erik van Looy sowieso winnen? (BEAU) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's