Martien Meiland leert cocktails maken aan boord cruiseschip: "I do it verkeerd"

Martien Meiland leert cocktails maken aan boord cruiseschip: "I do it verkeerd"

Zondag 25 december 2022 om 11:22

De familie Meiland verruilt Nederland tijdens de donkere dagen voor een heuse cruise op de Middellandse Zee. Het leek Martien wel een goed plan om een lesje cocktails maken te volgen, maar helaas voor hem loopt het helemaal verkeerd af: "I do it verkeerd."

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Martien Meiland</em> leert <em>cocktails</em> maken aan boord <em>cruiseschip</em>: &quot;I do it verkeerd&quot; De familie Meiland verruilt Nederland tijdens de donkere dagen voor een heuse cruise op de Middellandse Zee. Het leek Martien wel een goed plan om een lesje cocktails maken te volgen, maar helaas voor hem loopt het helemaal verkeerd af: "I do it verkeerd." Tekst gaat verder onder de video. Halen ze de boot?Tijdens een bezoek aan de kerstmarkt aan de voet van de Sagrada Familia in Barcelona zullen de presentjes aangeschaft worden voor onder de kerstboom. En een kaarsje branden voor oma Jenny, die dit jaar overleden is, in een van de velen kerken van Rome mag niet ontbreken. Zal de familie de boot wel halen bij het zien van al dat moois? Kerst met de familie Meiland is zaterdag 24 december om 20.30 uur te zien op SBS6. Na afloop kun je de special Kerst met de familie Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Halen ze de boot?
Tijdens een bezoek aan de kerstmarkt aan de voet van de Sagrada Familia in Barcelona zullen de presentjes aangeschaft worden voor onder de kerstboom. En een kaarsje branden voor oma Jenny, die dit jaar overleden is, in een van de velen kerken van Rome mag niet ontbreken. Zal de familie de boot wel halen bij het zien van al dat moois?

Kerst met de familie Meiland is zaterdag 24 december om 20.30 uur te zien op SBS6. Na afloop kun je de special Kerst met de familie Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's