Heel Holland Bakt: kerst gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Heel Holland Bakt: kerst gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Heel Holland Bakt: kerst gemist? Bekijk hier de hele uitzending Ook tijdens de Kerstdagen gaat Heel Holland Bakt gewoon door. Natuurlijk is er wel een thema gekozen voor deze aflevering die bij de dagen past. Hoe kan het ook anders: 'kerst' is het thema voor deze aflevering. Negen kandidaten gaan zich opmaken voor de kerstpret. BoomstamVoor de signatuuropdracht gaan de kandidaten aan de slag met een kerstbuche, dat in de volksmond beter bekend staat als een 'boomstam', waar dus een kerstthema aan zal moeten hangen. KransekakeVoor de technische opdracht moeten er kerstzoenen worden gemaakt. Daarvoor krijgen de bakkers een uurtje de tijd. Voor het spektakelstuk gaan ze aan de slag met een Kransekake, een typisch Noorse 'kerstboom' die bestaat uit amandelkoek die vaak met gestapelde ringen aan elkaar gezet is. Bekijk ook Heel Holland Bakt: Janny en Robèrt bekijken hun eigen bloopers Bekijk deze video » Kerstpromo Omroep MAX: André van Duin bakt er zingend op los met MAX-sterren (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Sunday 25 December 2022 om 21:26

Ook tijdens de Kerstdagen gaat Heel Holland Bakt gewoon door. Natuurlijk is er wel een thema gekozen voor deze aflevering die bij de dagen past. Hoe kan het ook anders: 'kerst' is het thema voor deze aflevering. Negen kandidaten gaan zich opmaken voor de kerstpret.

Boomstam
Voor de signatuuropdracht gaan de kandidaten aan de slag met een kerstbuche, dat in de volksmond beter bekend staat als een 'boomstam', waar dus een kerstthema aan zal moeten hangen.

Kransekake
Voor de technische opdracht moeten er kerstzoenen worden gemaakt. Daarvoor krijgen de bakkers een uurtje de tijd. Voor het spektakelstuk gaan ze aan de slag met een Kransekake, een typisch Noorse 'kerstboom' die bestaat uit amandelkoek die vaak met gestapelde ringen aan elkaar gezet is.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Heel Holland Bakt

Actuele video's

Meer actuele video's