Heel Holland Bakt: Janny en Robèrt bekijken hun eigen bloopers

Heel Holland Bakt: Janny en Robèrt bekijken hun eigen bloopers

Friday 16 December 2022 om 13:45

Vanaf zondag (19 december) kun je kijken naar het jubileumseizoen van Heel Holland Bakt. Een goed moment voor juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven om even terug te blikken op de afgelopen tien jaar van de bakwedstrijd. En dan vooral naar de bloopers…

Bekijk de video van Heel Holland Bakt hieronder.

Het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt is vanaf 18 december elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Heel Holland Bakt terugkijken bij Gids.tv.

<em>Heel Holland Bakt</em>: Janny en Robèrt bekijken hun eigen bloopers Vanaf zondag (19 december) kun je kijken naar het jubileumseizoen van Heel Holland Bakt. Een goed moment voor juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven om even terug te blikken op de afgelopen tien jaar van de bakwedstrijd. En dan vooral naar de bloopers… Bekijk de video van Heel Holland Bakt hieronder. Het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt is vanaf 18 december elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Heel Holland Bakt terugkijken bij Gids.tv. Janny van der Heijden over nieuw seizoen Heel Holland Bakt: 'Onverwachte wendingen' Bekijk deze video » Eerste beelden van jubileumseizoen Heel Holland Bakt, vanaf 18 december op NPO 1 Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's