Top 2000 a gogo gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Top 2000 a gogo gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Top 2000 a gogo gemist? Bekijk hier de hele uitzending Na de vuurdoop van Tweede Kerstdag is dinsdag de tweede aflevering van Top 2000 a gogo met Herman van der Zandt te zien op NPO 1. Ditmaal staat de aflevering onder meer in het teken van Bob Marley. Aflevering 2In aflevering 2 zal de lange reportage in het programma in het teken staan van de Jamaicaanse artiest Bob Marley en een van zijn populairste liedjes: 'Three little birds'. Songwriter Holly Knight vertelt over de genialiteit van het nummer 'Love is a battlefield' van Pat Benatar, en dan vooral het intro en de eerste zinnen. De bargasten van de tweede avond zijn zijn wielrenner Niki Terpstra en rapper Willie Wartaal. Over Top 2000 a gogoDe afleveringen van Top 2000 a gogo zijn uiteraard weer opgenomen in het Top 2000 Café, het gezelligste café van Hilversum in de laatste weken van het jaar. De presentatie is dit jaar in handen van Herman van der Zandt, die uiteraard ondersteuning krijgt van popdokter 'Don' Leo Blokhuis. Bekijk ook Leo Blokhuis in Op1 over Herman van der Zandt: "Hij heeft zeker verstand van muziek" Bekijk deze video » ZIEN: Top 2000 2022 geopend door spectaculaire mash-up Bart Arens (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Tuesday 27 December 2022 om 23:22

Na de vuurdoop van Tweede Kerstdag is dinsdag de tweede aflevering van Top 2000 a gogo met Herman van der Zandt te zien op NPO 1. Ditmaal staat de aflevering onder meer in het teken van Bob Marley.

Aflevering 2
In aflevering 2 zal de lange reportage in het programma in het teken staan van de Jamaicaanse artiest Bob Marley en een van zijn populairste liedjes: 'Three little birds'. Songwriter Holly Knight vertelt over de genialiteit van het nummer 'Love is a battlefield' van Pat Benatar, en dan vooral het intro en de eerste zinnen. De bargasten van de tweede avond zijn zijn wielrenner Niki Terpstra en rapper Willie Wartaal.

Over Top 2000 a gogo
De afleveringen van Top 2000 a gogo zijn uiteraard weer opgenomen in het Top 2000 Café, het gezelligste café van Hilversum in de laatste weken van het jaar. De presentatie is dit jaar in handen van Herman van der Zandt, die uiteraard ondersteuning krijgt van popdokter 'Don' Leo Blokhuis.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Top 2000 a gogo

Actuele video's

Meer actuele video's