Desiree (B&B Vol Liefde): 'Ik kan niet meer normaal over straat'

Desiree (B&B Vol Liefde): 'Ik kan niet meer normaal over straat'

Tuesday 27 December 2022 om 10:10

Desiree uit B&B Vol Liefde is niet vies van wat aandacht. Waar ze alle ogen op zich gericht wist te krijgen in de RTL-liefdesshow, was ze afgelopen week te zien in BEAU en op tweede kerstdag was RTL Boulevard aan de beurt. Daarin liet ze onder andere weten dat ze niet meer normaal over straat kan lopen maar wel altijd tijd vrij maakt voor de hordes fans.

'100 e-mails per dag'
Over de aandacht van mannen heeft ze de afgelopen maanden ook niet te klagen gehad: 'Mijn profiel op een datingsite had wel 20.000 bezoekers per dag.' Ook ontving ze dagelijks wel zo'n 100 e-mails: 'Het was niet meer te doen dus ik ben er nu vanaf.'

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder

Desiree (<em>B&amp;B Vol Liefde</em>): 'Ik kan niet meer normaal over straat' Desiree uit B&B Vol Liefde is niet vies van wat aandacht. Waar ze alle ogen op zich gericht wist te krijgen in de RTL-liefdesshow, was ze afgelopen week te zien in BEAU en op tweede kerstdag was RTL Boulevard aan de beurt. Daarin liet ze onder andere weten dat ze niet meer normaal over straat kan lopen maar wel altijd tijd vrij maakt voor de hordes fans. '100 e-mails per dag'Over de aandacht van mannen heeft ze de afgelopen maanden ook niet te klagen gehad: 'Mijn profiel op een datingsite had wel 20.000 bezoekers per dag.' Ook ontving ze dagelijks wel zo'n 100 e-mails: 'Het was niet meer te doen dus ik ben er nu vanaf.' Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder Bekijk ook B&B Vol Liefde: Petra en Hans vieren samen kerst in Frankrijk (video) Bekijk deze video » Hans uit B&B Vol Liefde: 'Of Libera nog steeds bij me in huis woont?' Bekijk deze video » Ted uit B&B Vol Liefde: 'Ik ben verliefd' Bekijk deze video »
TV :
Desiree (B&B Vol Liefde): 'Ik kan niet meer normaal over straat'

Actuele video's

Meer actuele video's