Top 2000 a gogo gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Top 2000 a gogo gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Top 2000 a gogo gemist? Bekijk hier de hele uitzending We gaan de vierde dag van de Top 2000 in en dat betekent ook de derde dag Top 2000 a gogo. Herman en Leo nemen dit keer de geschiedenis van de hitmachine Huey Lewis & the News door, die overigens dit jaar niet vertegenwoordigd zijn in de 'lijst der lijsten'. Back to the FutureDe gasten in het Café en aan de bar, namelijk muzikant en YouTuber Blanks en oud-wielrenner Tom Dumoulin, duiken in de geschiedenis van Huey Lewis & the News, die 'The power of love' schreven voor de blockbuster Back to the Future en daarmee ineens een plek op de internationale hitlijsten veroverde. Christine McVieNatuurlijk is er aandacht voor de afgelopen maand overleden Fleetwood Mac-zangeres Christine McVie. Haar band en ook de nummers die zij geschreven heeft, zijn ruim vertegenwoordigd in de lijst der lijsten. Wat maakte haar zo uniek? Bekijk ook Leo Blokhuis in Op1 over Herman van der Zandt: "Hij heeft zeker verstand van muziek" Bekijk deze video » ZIEN: Top 2000 2022 geopend door spectaculaire mash-up Bart Arens (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Wednesday 28 December 2022 om 23:37

We gaan de vierde dag van de Top 2000 in en dat betekent ook de derde dag Top 2000 a gogo. Herman en Leo nemen dit keer de geschiedenis van de hitmachine Huey Lewis & the News door, die overigens dit jaar niet vertegenwoordigd zijn in de 'lijst der lijsten'.

Back to the Future
De gasten in het Café en aan de bar, namelijk muzikant en YouTuber Blanks en oud-wielrenner Tom Dumoulin, duiken in de geschiedenis van Huey Lewis & the News, die 'The power of love' schreven voor de blockbuster Back to the Future en daarmee ineens een plek op de internationale hitlijsten veroverde.

Christine McVie
Natuurlijk is er aandacht voor de afgelopen maand overleden Fleetwood Mac-zangeres Christine McVie. Haar band en ook de nummers die zij geschreven heeft, zijn ruim vertegenwoordigd in de lijst der lijsten. Wat maakte haar zo uniek?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Top 2000 a gogo

Actuele video's

Meer actuele video's