Remco beledigt date in Lang Leve de Liefde: 'Ik dacht wel, stevige tante'

Remco beledigt date in Lang Leve de Liefde: 'Ik dacht wel, stevige tante'

Woensdag 28 december 2022 om 09:42

Tijdens zijn date vraagt Remco zich hardop af: 'Wanneer komt die klik dan? Wat is nou de klik dan?' Het lijkt er dan ook op dat hij die nog niet helemaal heeft gevonden. En die liefde zal vermoedelijk ook niet meer gaan ontstaan nadat hij aangeeft zijn date een stevige tante te vinden. 'Ik ben er maar een spriet bij.'

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Remco beledigt date in <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Ik dacht wel, stevige tante' Tijdens zijn date vraagt Remco zich hardop af: 'Wanneer komt die klik dan? Wat is nou de klik dan?' Het lijkt er dan ook op dat hij die nog niet helemaal heeft gevonden. En die liefde zal vermoedelijk ook niet meer gaan ontstaan nadat hij aangeeft zijn date een stevige tante te vinden. 'Ik ben er maar een spriet bij.' Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: 'Heb je borderline ofzo?' Bekijk deze video » Zie: Remko gaat voor een handje vol aan borsten Lang Leve De Liefde Bekijk deze video »

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's