Zie: Remko gaat voor een handje vol aan borsten Lang Leve De Liefde

Zie: Remko gaat voor een handje vol aan borsten Lang Leve De Liefde

Dinsdag 27 december 2022 om 14:33

Wat is de perfecte cupmaat voor een vrouw? Remko had het antwoord meteen paraat: "Een handjevol, of nee toch cupmaat C." Nu maar hopen dat zijn date daaraan kan voldoen.

Bekijk hieronder de video.

Zie: Remko gaat voor een handje vol aan borsten <em>Lang Leve De Liefde</em> Wat is de perfecte cupmaat voor een vrouw? Remko had het antwoord meteen paraat: "Een handjevol, of nee toch cupmaat C." Nu maar hopen dat zijn date daaraan kan voldoen. Bekijk hieronder de video. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang leve de liefde: Gemco denkt vijf keer per dag aan seks en noemt zichzelf veeleisend Bekijk deze video » Laura in Lang Leve de Liefde: 'Ik lach je niet uit, ik support je' Bekijk deze video » John sneert in Lang Leve de Liefde: 'Maak dat ei de volgende keer maar zelf' Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's