Shownieuws: Hugo de Jonge open over hoe gezin omging met bedreigingen

Shownieuws: Hugo de Jonge open over hoe gezin omging met bedreigingen

Donderdag 29 december 2022 om 08:57

Leontien van Moorsel heeft een persoonlijk gesprek met minister Hugo de Jonge. Hij vertelt hoe hij zijn privéleven met zijn werk combineert. En hoe hij zijn tijd als minister van Volksgezondheid beleefde tijdens de coronacrisis. De Jonge vertelt hoe sterk zijn gezin is en hoe ze omgingen met de vele bedreigingen en haatreacties die hij destijds kreeg.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Shownieuws</em>: Hugo de Jonge open over hoe gezin omging met bedreigingen Leontien van Moorsel heeft een persoonlijk gesprek met minister Hugo de Jonge. Hij vertelt hoe hij zijn privéleven met zijn werk combineert. En hoe hij zijn tijd als minister van Volksgezondheid beleefde tijdens de coronacrisis. De Jonge vertelt hoe sterk zijn gezin is en hoe ze omgingen met de vele bedreigingen en haatreacties die hij destijds kreeg. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Op1 gemist? Minister Hugo de Jonge presenteert ambitieuze woningbouwplannen Bekijk deze video » Wybren van Haga over mondkapjesdeal: 'Hugo de Jonge is een schurk' Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's