André van Duin onthult thema voor Heel Holland bakt van 1 januari: Van Gogh!

André van Duin onthult thema voor Heel Holland bakt van 1 januari: Van Gogh!

André van Duin onthult thema voor <em>Heel Holland bakt</em> van 1 januari: Van Gogh! André van Duin onthult alvast wat het thema is van de komende uitzending van Heel Holland bakt. De presentator vertelt dat het maken van gebakjes eigenlijk te vergelijken is met het maken van een kunstwerk. Daarom is er deze keer voor een bijzonder thema gekozen: Van Gogh. Hoe de bakkers Vincent van Gogh als grote inspiratiebron gebruiken, zie in de aflevering van 1 januari. Bekijk de aankondiging voor Heel Holland bakt van zondag hieronder. Heel Holland bakt is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Heel Holland bakt terugkijken bij Gids.tv. Heel Holland Bakt: Janny en Robèrt bekijken hun eigen bloopers Bekijk deze video » Kerstpromo Omroep MAX: André van Duin bakt er zingend op los met MAX-sterren (video) Bekijk deze video »
Donderdag 29 december 2022 om 10:31

André van Duin onthult alvast wat het thema is van de komende uitzending van Heel Holland bakt. De presentator vertelt dat het maken van gebakjes eigenlijk te vergelijken is met het maken van een kunstwerk. Daarom is er deze keer voor een bijzonder thema gekozen: Van Gogh. Hoe de bakkers Vincent van Gogh als grote inspiratiebron gebruiken, zie in de aflevering van 1 januari.

Bekijk de aankondiging voor Heel Holland bakt van zondag hieronder.

Heel Holland bakt is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Heel Holland bakt terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's