De slimste mens: bioloog Mátyás Bittenbinder neemt Stalin de schorpioen mee

De slimste mens: bioloog Mátyás Bittenbinder neemt Stalin de schorpioen mee

Donderdag 29 december 2022 om 12:17

Donderdag gaat Mátyás Bittenbinder een poging doen om gekroond te worden tot De slimste mens. De bioloog vertelt dat hij een tactiek heeft bedacht voor de kennisquiz, maar de zenuwen beginnen al op te borrelen. Verder heeft Mátyás iets bijzonders meegenomen naar de studio, namelijk een schorpioen. Dit is Stalin de schorpioen, die inmiddels niet meer leeft, maar die geeft wel licht in het donker.

Bekijk de beelden van De slimste mens hieronder.

De slimste mens is van maandag tot en met donderdag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

<em>De slimste mens</em>: bioloog Mátyás Bittenbinder neemt Stalin de schorpioen mee Donderdag gaat Mátyás Bittenbinder een poging doen om gekroond te worden tot De slimste mens. De bioloog vertelt dat hij een tactiek heeft bedacht voor de kennisquiz, maar de zenuwen beginnen al op te borrelen. Verder heeft Mátyás iets bijzonders meegenomen naar de studio, namelijk een schorpioen. Dit is Stalin de schorpioen, die inmiddels niet meer leeft, maar die geeft wel licht in het donker. Bekijk de beelden van De slimste mens hieronder. De slimste mens is van maandag tot en met donderdag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv. Nieuw seizoen De slimste mens start Tweede Kerstdag op NPO 1: bekijk eerste beelden Bekijk deze video » Milou Deelen toont bijzondere tatoeage in De slimste mens van vrouwelijk genotsorgaan (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's