De slimste mens: Maarten van Rossem denkt nog vaak aan zijn overleden zus Sis

De slimste mens: Maarten van Rossem denkt nog vaak aan zijn overleden zus Sis

Vrijdag 30 december 2022 om 13:44

Maarten van Rossem vertelt in De slimste mens openhartig over het verlies van zijn zus Sis, zij overleed in mei van dit jaar. “Ik denk vaak aan haar. Missen is eigenlijk… Kijk, vrijwel iedereen met wie ik groot geworden ben is dood. Je opa’s en oma’s, en je ouders zijn dood. Dit is laten we zeggen de eerste van mijn eigen generatie die doodgaat”, vertelt Van Rossem. Volgens hem zijn de overleden dagelijks aanwezig in zijn hoofd en zou Sis voor zijn gevoel zo binnen kunnen lopen met een opmerking over ijdeltuiterij. “Dan zou ik dat eigenlijk heel normaal vinden.”

Bekijk de beelden van De slimste mens hieronder.

De slimste mens is van maandag tot en met donderdag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

<em>De slimste mens</em>: Maarten van Rossem denkt nog vaak aan zijn overleden zus Sis Maarten van Rossem vertelt in De slimste mens openhartig over het verlies van zijn zus Sis, zij overleed in mei van dit jaar. “Ik denk vaak aan haar. Missen is eigenlijk… Kijk, vrijwel iedereen met wie ik groot geworden ben is dood. Je opa’s en oma’s, en je ouders zijn dood. Dit is laten we zeggen de eerste van mijn eigen generatie die doodgaat”, vertelt Van Rossem. Volgens hem zijn de overleden dagelijks aanwezig in zijn hoofd en zou Sis voor zijn gevoel zo binnen kunnen lopen met een opmerking over ijdeltuiterij. “Dan zou ik dat eigenlijk heel normaal vinden.” Bekijk de beelden van De slimste mens hieronder. De slimste mens is van maandag tot en met donderdag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv. Milou Deelen toont bijzondere tatoeage in De slimste mens van vrouwelijk genotsorgaan (video) Bekijk deze video » De slimste mens: bioloog Mátyás Bittenbinder neemt Stalin de schorpioen mee Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's