MINDF*CK Oudejaarsspecial 2022 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

MINDF*CK Oudejaarsspecial 2022 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

MINDF*CK Oudejaarsspecial 2022 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Bij de NPO pakken ze op oudjaarsavond weer uit met een Oudejaarsspecial van illusionist Victor Mids. In deze editie van MINDF*CK staan Heel Holland Bakt-juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven centraal. Alle fragmenten uit deze uitzending MINDF*CK oudejaarsspecial 2022: Victor Mids doet truc met oliebollen Bekijk deze video » MagischVictor Mids trakteert zijn gasten en de mensen op de bank voor de tv ook dit jaar weer op onverklaarbare illusies en experimenten. Janny en Robèrt krijgen bijvoorbeeld een verrassend en onverklaarbaar koekje van eigen deeg. 2022Natuurlijk reflecteert Victor in de oudejaarsspecial ook op het afgelopen jaar. Zo heeft hij bijvoorbeeld in deze tijd van hoge energiekosten en inflatie een aantal magische trucs bedacht om geld te besparen.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Saturday 31 December 2022 om 22:17

Bij de NPO pakken ze op oudjaarsavond weer uit met een Oudejaarsspecial van illusionist Victor Mids. In deze editie van MINDF*CK staan Heel Holland Bakt-juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven centraal.

Magisch
Victor Mids trakteert zijn gasten en de mensen op de bank voor de tv ook dit jaar weer op onverklaarbare illusies en experimenten. Janny en Robèrt krijgen bijvoorbeeld een verrassend en onverklaarbaar koekje van eigen deeg.

2022
Natuurlijk reflecteert Victor in de oudejaarsspecial ook op het afgelopen jaar. Zo heeft hij bijvoorbeeld in deze tijd van hoge energiekosten en inflatie een aantal magische trucs bedacht om geld te besparen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van MINDF*CK oudejaarsspecial

Actuele video's

Meer actuele video's