Heel Holland Bakt: Van Gogh gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Heel Holland Bakt: Van Gogh gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Heel Holland Bakt: Van Gogh gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de derde aflevering van Heel Holland Bakt (op Nieuwjaarsdag) staat een van Nederlands' bekendste kunstenaars centraal in de tent: Vincent van Gogh. De acht overgebleven bakkers maken deze week dus kunstrijke baksels. Alle fragmenten uit deze uitzending André van Duin onthult thema voor Heel Holland bakt van 1 januari: Van Gogh! Bekijk deze video » AmandelcakeDe bakkers starten met een gevulde amandelcake, die gedecoreerd moet worden in de stijl van Van Gogh. Na deze zoete opdracht wagen de amateurbakkers zich aan een nieuw kunstwerk voor de technische opdracht. ZonnebloemIn die technische opdracht moeten de bakkers een zonnebloembrood maken, natuurlijk gebaseerd op het zeer bekende werk van Van Gogh dat nog in Amsterdam te bewonderen is. Als kers op de taart mogen de bakkers een zelfportret maken. Dit zelfportret moet een waar spektakelstuk worden. Bekijk ook Kerstpromo Omroep MAX: André van Duin bakt er zingend op los met MAX-sterren (video) Bekijk deze video » Oud HHB-kandidaat Cas Wolters speelt in kinderfilm ‘Okedoeibedankt’ (Tijd voor Max) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In de derde aflevering van Heel Holland Bakt (op Nieuwjaarsdag) staat een van Nederlands' bekendste kunstenaars centraal in de tent: Vincent van Gogh. De acht overgebleven bakkers maken deze week dus kunstrijke baksels.

Amandelcake
De bakkers starten met een gevulde amandelcake, die gedecoreerd moet worden in de stijl van Van Gogh. Na deze zoete opdracht wagen de amateurbakkers zich aan een nieuw kunstwerk voor de technische opdracht.

Zonnebloem
In die technische opdracht moeten de bakkers een zonnebloembrood maken, natuurlijk gebaseerd op het zeer bekende werk van Van Gogh dat nog in Amsterdam te bewonderen is. Als kers op de taart mogen de bakkers een zelfportret maken. Dit zelfportret moet een waar spektakelstuk worden.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Heel Holland Bakt

Actuele video's

Meer actuele video's