Najib Amhali - Waar was ik gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Najib Amhali - Waar was ik gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Najib Amhali - Waar was ik gemist? Bekijk hier de hele uitzending 'Eén van de meest persoonlijke shows van de laatste jaren': op die manier werd de theatershow van cabaretier Najib Amhali uit 2019 omschreven. Die show, Waar was ik getiteld, is Nieuwjaarsdag te zien op SBS6. CokeIn de show komen een aantal oude bekenden voorbij, maar gaat het vooral heel openhartig over Najib's cokeverslaving. Wat betekende die periode voor zijn gezin en vooral voor hemzelf? Van de angst dat iemand zijn cokeverslaving - gecombineerd met drank en gokken - zou ontdekken, is niets te merken. TalpaIn 2021 kreeg Amhali een contract bij Talpa, waardoor hij veel op de zender te zien is. Zo is hij vast panellid geworden van de nieuwe versie van Wie van de drie, naast Martien Meiland, Britt Dekker en Raven van Dorst. Sinds het coronajaar 2020 wachtte Najib al op het uitzenden van deze show en dat gaat nu dus gebeuren. Bekijk ook Beau: Najib Amhali trots op Marokkaans elftal ondanks verlies halve finale WK Bekijk deze video » Najib Amhali in HLF8: wat hing er na zijn toiletbezoek achter aan zijn broek? (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

'Eén van de meest persoonlijke shows van de laatste jaren': op die manier werd de theatershow van cabaretier Najib Amhali uit 2019 omschreven. Die show, Waar was ik getiteld, is Nieuwjaarsdag te zien op SBS6.

Coke
In de show komen een aantal oude bekenden voorbij, maar gaat het vooral heel openhartig over Najib's cokeverslaving. Wat betekende die periode voor zijn gezin en vooral voor hemzelf? Van de angst dat iemand zijn cokeverslaving - gecombineerd met drank en gokken - zou ontdekken, is niets te merken.

Talpa
In 2021 kreeg Amhali een contract bij Talpa, waardoor hij veel op de zender te zien is. Zo is hij vast panellid geworden van de nieuwe versie van Wie van de drie, naast Martien Meiland, Britt Dekker en Raven van Dorst. Sinds het coronajaar 2020 wachtte Najib al op het uitzenden van deze show en dat gaat nu dus gebeuren.

Actuele video's

Meer actuele video's