De stamhouder: de kleine Alexander (‘Bully’) wordt ontvoerd

De stamhouder: de kleine Alexander (‘Bully’) wordt ontvoerd

De nieuwe dramaserie De stamhouder draait om de schokkende familiegeschiedenis van Alexander Münninghoff. Zijn vader Frans Münninghoff was tijdens de oorlog een SS’er, Alexander besluit de confrontatie aan te gaan met het verleden van zijn familie. Een van de heftige gebeurtenissen in de historische dramaserie is dat de kleine Alexander, waarvan Bully zijn koosnaam is, wordt ontvoerd.

Bekijk het fragment van De stamhouder hieronder.

De stamhouder is sinds zondag 1 januari 2023 om 21.30 uur te zien op NPO1. Je kunt alle afleveringen van De stamhouder terugkijken bij Gids.tv.

<em>De stamhouder</em>: de kleine Alexander (‘Bully’) wordt ontvoerd De nieuwe dramaserie De stamhouder draait om de schokkende familiegeschiedenis van Alexander Münninghoff. Zijn vader Frans Münninghoff was tijdens de oorlog een SS’er, Alexander besluit de confrontatie aan te gaan met het verleden van zijn familie. Een van de heftige gebeurtenissen in de historische dramaserie is dat de kleine Alexander, waarvan Bully zijn koosnaam is, wordt ontvoerd. Bekijk het fragment van De stamhouder hieronder. De stamhouder is sinds zondag 1 januari 2023 om 21.30 uur te zien op NPO1. Je kunt alle afleveringen van De stamhouder terugkijken bij Gids.tv. De stamhouder vanaf 1 januari te zien op NPO 1: bekijk de trailer Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV