Tough As Nails vanaf 9 januari bij Veronica: bekijk de eerste beelden

Tough As Nails vanaf 9 januari bij Veronica: bekijk de eerste beelden

Binnenkort kun je bij Veronica kijken naar Tough As Nails, een competitie waarin zes mannen en vier vrouwen de loodzware strijd met elkaar aangaan. Het zijn allemaal mensen die gewend zijn om keihard te werken en hun spierballen te gebruiken. Ze krijgen allerlei uitdagingen voor hun kiezen die draaien om uithoudingsvermogen en samenwerking. De twee groepen harde werkers nemen het tegen elkaar op, maar er staat ook een individuele hoofdprijs op het spel van 10.000 euro. Jelka van Houten en Edson da Graca praten het programma aan elkaar.

Bekijk de eerste beelden van Tough As Nails in de video hieronder. Tough As Nails is vanaf 9 januari elke maandag om 20.30 uur te zien bij Veronica en elke maandag vooruit te kijken via Prime Video.

<em>Tough As Nails</em> vanaf 9 januari bij Veronica: bekijk de eerste beelden Binnenkort kun je bij Veronica kijken naar Tough As Nails, een competitie waarin zes mannen en vier vrouwen de loodzware strijd met elkaar aangaan. Het zijn allemaal mensen die gewend zijn om keihard te werken en hun spierballen te gebruiken. Ze krijgen allerlei uitdagingen voor hun kiezen die draaien om uithoudingsvermogen en samenwerking. De twee groepen harde werkers nemen het tegen elkaar op, maar er staat ook een individuele hoofdprijs op het spel van 10.000 euro. Jelka van Houten en Edson da Graca praten het programma aan elkaar. Bekijk de eerste beelden van Tough As Nails in de video hieronder. Tough As Nails is vanaf 9 januari elke maandag om 20.30 uur te zien bij Veronica en elke maandag vooruit te kijken via Prime Video. GTST in januari: angstcultuur in Meerdijk (video) Bekijk deze video » Nieuw seizoen De perfecte verbouwing start maandag: stress en wonen in een tent Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's