De 10 vragen: Jeroen Pauw vertelt waarom hij nooit kinderen heeft gewild

De 10 vragen: Jeroen Pauw vertelt waarom hij nooit kinderen heeft gewild

Maandag 2 januari 2023 om 17:16

Jeroen Pauw werd een keer zelf geïnterviewd, in het programma De 10 vragen. Rob Kemps vuurt vragen af op de presentator, onder meer over de liefde. Zo vertelt Pauw dat hij gelooft in grote liefdes, maar niet in de grootste. Ook wist hij van jongs af aan al dat hij geen kinderen wilde. Hij heeft ook nooit spijt gehad dat hij geen gezin heeft gesticht. “Ik vind kinderen heel leuk, maar ouders niet.”

Bekijk de video van De 10 vragen hieronder.

De 10 vragen is tot en met 6 januari dagelijks om 21.30 uur te zien op SBS6 en KIJK.nl. Je kunt alle afleveringen van De 10 vragen terugkijken bij Gids.tv.

<em>De 10 vragen</em>: Jeroen Pauw vertelt waarom hij nooit kinderen heeft gewild Jeroen Pauw werd een keer zelf geïnterviewd, in het programma De 10 vragen. Rob Kemps vuurt vragen af op de presentator, onder meer over de liefde. Zo vertelt Pauw dat hij gelooft in grote liefdes, maar niet in de grootste. Ook wist hij van jongs af aan al dat hij geen kinderen wilde. Hij heeft ook nooit spijt gehad dat hij geen gezin heeft gesticht. “Ik vind kinderen heel leuk, maar ouders niet.” Bekijk de video van De 10 vragen hieronder. De 10 vragen is tot en met 6 januari dagelijks om 21.30 uur te zien op SBS6 en KIJK.nl. Je kunt alle afleveringen van De 10 vragen terugkijken bij Gids.tv. ZIEN: Jeroen Pauw verbaast Rob Kemps met deze onthulling (De 10 vragen) Bekijk deze video » Jeroen Pauw: 'Dit doen dronken mensen als ik voorbij een terras loop' (De 10 vragen) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's