WK Darts: Michael Smith treft Michael van Gerwen na winst op Clemens (video)

WK Darts: Michael Smith treft Michael van Gerwen na winst op Clemens (video)

Tuesday 3 January 2023 om 09:22

Michael Smith staat voor de derde keer in vijf jaar in de finale van het WK Darts, na winst op de Duitser Gabriel Clemens. De heren gingen aanvankelijk gelijk op maar uiteindelijk was het Bully Boy die uitliep en daarna zijn voorsprong niet meer uit handen gaf. Het werd 6-2 in sets. Tijdens de finale, die dinsdagavond gespeeld wordt, neemt Smith het op tegen Michael van Gerwen.

De matchdarts van Smith zie je hieronder, in de video van Viaplay

WK Darts: Michael Smith treft Michael van Gerwen na winst op <em>Clemens</em> (video) Michael Smith staat voor de derde keer in vijf jaar in de finale van het WK Darts, na winst op de Duitser Gabriel Clemens. De heren gingen aanvankelijk gelijk op maar uiteindelijk was het Bully Boy die uitliep en daarna zijn voorsprong niet meer uit handen gaf. Het werd 6-2 in sets. Tijdens de finale, die dinsdagavond gespeeld wordt, neemt Smith het op tegen Michael van Gerwen. De matchdarts van Smith zie je hieronder, in de video van Viaplay Het WK darts 2023 is van donderdag 15 december 2022 tot en met dinsdag 3 januari 2023 elke wedstrijddag live te zien op Viaplay en Viaplay Xtra. Bekijk bij Gids.tv ook de hoogtepunten van het WK darts. Bekijk ook WK Darts: Michael van Gerwen sloopt Van den Bergh, bekijk de matchdarts (video) Bekijk deze video »
Darts :
WK Darts: Michael Smith treft Michael van Gerwen na winst op Clemens (video)

Het WK darts 2023 is van donderdag 15 december 2022 tot en met dinsdag 3 januari 2023 elke wedstrijddag live te zien op Viaplay en Viaplay Xtra. Bekijk bij Gids.tv ook de hoogtepunten van het WK darts.

Actuele video's

Meer actuele video's