Zie: Carlo Boszhard geniet extra van toekomstige bruiloft door MAFS

Zie: Carlo Boszhard geniet extra van toekomstige bruiloft door MAFS

Tuesday 3 January 2023 om 16:12

Vanaf dinsdag 3 januari is het meest spraakmakende liefdesexperiment 'Married At First Sight' terug bij RTL 4. Het is alweer het achtste seizoen van het succesvolle programma, maar toch zorgt het unieke format ook nu weer voor verrassende wendingen. Onder leiding van presentator Carlo Boszhard wagen twaalf vrijgezelle mannen en vrouwen de sprong in het diepe in het nieuwe seizoen, dat extra bijzonder is voor de presentator omdat hij zelf binnenkort gaat trouwen. "Ik heb geen blauw pak gekocht, maar ik ga extra genieten van het moment als ik ga trouwen," aldus Carlo.

Bekijk hieronder de video.

Married at First Sight is vanaf 3 januari elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4, met in de eerste week een extra uitzending op donderdagavond. Je kunt elke aflevering van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Zie: <em>Carlo Boszhard</em> geniet extra van toekomstige bruiloft door <em>MAFS</em> Vanaf dinsdag 3 januari is het meest spraakmakende liefdesexperiment 'Married At First Sight' terug bij RTL 4. Het is alweer het achtste seizoen van het succesvolle programma, maar toch zorgt het unieke format ook nu weer voor verrassende wendingen. Onder leiding van presentator Carlo Boszhard wagen twaalf vrijgezelle mannen en vrouwen de sprong in het diepe in het nieuwe seizoen, dat extra bijzonder is voor de presentator omdat hij zelf binnenkort gaat trouwen. "Ik heb geen blauw pak gekocht, maar ik ga extra genieten van het moment als ik ga trouwen," aldus Carlo. Bekijk hieronder de video. Married at First Sight is vanaf 3 januari elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4, met in de eerste week een extra uitzending op donderdagavond. Je kunt elke aflevering van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: oud-MAFS kandidaat Henk doet mee aan Holland's Got Talent Bekijk deze video » Video: MAFS- deelnemer Henk maakt geen indruk in Holland’s got talent Bekijk deze video » MAFS-Astleigh en Rowan hebben belangrijk nieuws: "Samen besloten dit te starten" (video) Bekijk deze video »
TV :
Zie: Carlo Boszhard geniet extra van toekomstige bruiloft door MAFS

Actuele video's

Meer actuele video's