Maarten van Rossem richt zich tot haters in De slimste mens: 'Kap met dat gelul!'

Maarten van Rossem richt zich tot haters in De slimste mens: 'Kap met dat gelul!'

Woensdag 4 januari 2023 om 10:29

De kledingstijl van Maarten van Rossem en zijn gebrek aan variatie (altijd zwart) leidt nogal eens tot kritiek en daar is het De Slimste Mens-jurylid eigenlijk wel klaar mee. Hij richt zich daarom direct tot de kijkers en vraagt: 'Kunt u ophouden met dat gelul over mijn kleding? Dank u wel.'

Bekijk het fragment van De Slimste Mens, dat dinsdag wederom torenhoge kijkcijfers scoorde, hieronder

Maarten van Rossem richt zich tot haters in <em>De slimste mens</em>: 'Kap met dat gelul!' De kledingstijl van Maarten van Rossem en zijn gebrek aan variatie (altijd zwart) leidt nogal eens tot kritiek en daar is het De Slimste Mens-jurylid eigenlijk wel klaar mee. Hij richt zich daarom direct tot de kijkers en vraagt: 'Kunt u ophouden met dat gelul over mijn kleding? Dank u wel.' Bekijk het fragment van De Slimste Mens, dat dinsdag wederom torenhoge kijkcijfers scoorde, hieronder De slimste mens is van maandag tot en met donderdag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De slimste mens: Maarten van Rossem denkt nog vaak aan zijn overleden zus Sis Bekijk deze video » BAM: zo reageert Rob Kemps op Volkskrant-kritiek (Tijd voor MAX) Bekijk deze video »

De slimste mens is van maandag tot en met donderdag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's