Married at First Sight: BABS Eelco Schippers gaat zelf ook trouwen

Married at First Sight: BABS Eelco Schippers gaat zelf ook trouwen

In het nieuwe seizoen van Married at First Sight zijn er weer allerlei nieuwe singles die het aandurven om op hun eerste date gelijk in het huwelijksbootje te stappen. Naast Mariëlle Jongmans, zijn er deze keer twee nieuwe trouwambtenaren te zien die de koppels in de echt verbinden: Eelco Schippers en Soraya de Bakker. En Eelco gaat dit jaar zelf ook trouwen.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

Married at First Sight is sinds 3 januari elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4, met in de eerste week een extra uitzending op donderdagavond. Je kunt elke aflevering van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

<em>Married at First Sight</em>: BABS Eelco Schippers gaat zelf ook trouwen In het nieuwe seizoen van Married at First Sight zijn er weer allerlei nieuwe singles die het aandurven om op hun eerste date gelijk in het huwelijksbootje te stappen. Naast Mariëlle Jongmans, zijn er deze keer twee nieuwe trouwambtenaren te zien die de koppels in de echt verbinden: Eelco Schippers en Soraya de Bakker. En Eelco gaat dit jaar zelf ook trouwen. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Married at First Sight is sinds 3 januari elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4, met in de eerste week een extra uitzending op donderdagavond. Je kunt elke aflevering van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Eveline Stallaart over heftig nieuw seizoen MAFS: "Er moet echt een noodgreep plaatsvinden" Bekijk deze video » MAFS: Hoe trouw je mensen die elkaar niet kennen? Bekijk deze video »
TV :
Married at First Sight: BABS Eelco Schippers gaat zelf ook trouwen

Actuele video's

Meer actuele video's