Paul de Leeuw barst bijna in tranen uit: 'Ik mis Guus ontzettend'

Paul de Leeuw barst bijna in tranen uit: 'Ik mis Guus ontzettend'

Donderdag 5 januari 2023 om 19:39

In de vijfde aflevering van het nieuwe SBS6-programma De 10 Vragen legt Paul de Leeuw bij Rob Kemps zijn leven op tafel. Als hij de vraagt krijgt: 'Wie wil je weer tot leven brengen?, hoeft Paul er niet lang over na te denken.

Paul en Guus
"Guus Verstraete," roept Paul stellig. "Zonder twijfel Guus. Ik denk dat het fijn is voor Guus dat hij deze tijd niet meer meemaakt. We hebben heel veel gelachen en veel bedacht."

Bekijk hieronder de video.

De 10 Vragen is tot en met 6 januari dagelijks om 21.30 uur te zien op SBS6 en KIJK.nl. Je kunt alle afleveringen van De 10 vragen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Paul de Leeuw</em> barst bijna in tranen uit: 'Ik mis Guus ontzettend' In de vijfde aflevering van het nieuwe SBS6-programma De 10 Vragen legt Paul de Leeuw bij Rob Kemps zijn leven op tafel. Als hij de vraagt krijgt: 'Wie wil je weer tot leven brengen?, hoeft Paul er niet lang over na te denken. Paul en Guus"Guus Verstraete," roept Paul stellig. "Zonder twijfel Guus. Ik denk dat het fijn is voor Guus dat hij deze tijd niet meer meemaakt. We hebben heel veel gelachen en veel bedacht." Bekijk hieronder de video. De 10 Vragen is tot en met 6 januari dagelijks om 21.30 uur te zien op SBS6 en KIJK.nl. Je kunt alle afleveringen van De 10 vragen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: Richard Groenendijk vulde condooms met water om geaardheid te verbergen Bekijk deze video » BAM: zo reageert Rob Kemps op Volkskrant-kritiek (Tijd voor MAX) Bekijk deze video » André van Duin in De 10 Vragen: 'Ik ben 75, maar ik ben nog aan het opbouwen´ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's