André van Duin in De 10 Vragen: 'Ik ben 75, maar ik ben nog aan het opbouwen´

André van Duin in De 10 Vragen: 'Ik ben 75, maar ik ben nog aan het opbouwen´

Wednesday 4 January 2023 om 14:21

In de vierde aflevering van het nieuwe SBS6-programma De 10 Vragen legt André van Duin bij Rob Kemps zijn leven op tafel. Samen blikken ze terug op het verleden en de toekomst.

André van Duin nog steeds aan het bouwen
"Ik ben blij dat ik er nog toe doe. Dat ik niet opsta en denk; Ik blijf liggen want niemand mist me. Maar ik word wakker en ik ga mijn ding doen want ik heb afspraken. Ik ben 75, maar ik ben nog steeds aan het bouwen," aldus de komiek.

Bekijk hieronder de video.

De 10 Vragen is tot en met 6 januari dagelijks om 21.30 uur te zien op SBS6 en KIJK.nl. Je kunt alle afleveringen van De 10 vragen terugkijken bij Gids.tv.

<em>André van Duin</em> in <em>De 10 Vragen</em>: 'Ik ben 75, maar ik ben nog aan het opbouwen´ In de vierde aflevering van het nieuwe SBS6-programma De 10 Vragen legt André van Duin bij Rob Kemps zijn leven op tafel. Samen blikken ze terug op het verleden en de toekomst. André van Duin nog steeds aan het bouwen"Ik ben blij dat ik er nog toe doe. Dat ik niet opsta en denk; Ik blijf liggen want niemand mist me. Maar ik word wakker en ik ga mijn ding doen want ik heb afspraken. Ik ben 75, maar ik ben nog steeds aan het bouwen," aldus de komiek. Bekijk hieronder de video. De 10 Vragen is tot en met 6 januari dagelijks om 21.30 uur te zien op SBS6 en KIJK.nl. Je kunt alle afleveringen van De 10 vragen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De 10 vragen: Jeroen Pauw vertelt waarom hij nooit kinderen heeft gewild Bekijk deze video » Jeroen Pauw: 'Ik voelde opluchting toen mijn moeder overleed' Bekijk deze video » Johan Derksen: 'Hierom huilde ik voor het laatst' (De 10 vragen) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's