Zien: Jan Slagter geeft rondleiding na verbouwing in MAX op Paleis Het Loo

Zien: Jan Slagter geeft rondleiding na verbouwing in MAX op Paleis Het Loo

Vrijdag 6 januari 2023 om 14:53

Jan Slagter brengt in de special MAX op Paleis Het Loo een bezoek aan het paleis dat al 330 jaar oud is. Er is vier jaar lang verbouwd, en wie benieuwd is naar hoe het enorme museum er nu uitziet moet zeker vrijdag naar omroep MAX kijken. Slagter krijgt namelijk een rondleiding en laat samen met conservator Johan de Haan het vernieuwde Paleis Het Loo zien.

Bekijk de eerste beelden van MAX op Paleis Het Loo hieronder.

MAX op Paleis Het Loo is vrijdag 6 januari om 22.10 uur te zien op NPO 2. Daarna kun je MAX op Paleis Het Loo terugkijken bij Gids.tv.

Zien: Jan Slagter geeft rondleiding na verbouwing in <em>MAX op Paleis Het Loo</em> Jan Slagter brengt in de special MAX op Paleis Het Loo een bezoek aan het paleis dat al 330 jaar oud is. Er is vier jaar lang verbouwd, en wie benieuwd is naar hoe het enorme museum er nu uitziet moet zeker vrijdag naar omroep MAX kijken. Slagter krijgt namelijk een rondleiding en laat samen met conservator Johan de Haan het vernieuwde Paleis Het Loo zien. Bekijk de eerste beelden van MAX op Paleis Het Loo hieronder. MAX op Paleis Het Loo is vrijdag 6 januari om 22.10 uur te zien op NPO 2. Daarna kun je MAX op Paleis Het Loo terugkijken bij Gids.tv. Video: Roos Reedijk krijgt inkijkje Paleis Het Loo en krijgt bak aan inspiratie Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's