Familie Gillis: massa is kassa: Mieke is bang voor kannibalen en apenvlees

Familie Gillis: massa is kassa: Mieke is bang voor kannibalen en apenvlees

Monday 9 January 2023 om 13:10

In Familie Gillis: massa is kassa staat er een reis naar Tanzania op het programma, en de voorbereidingen zijn in volle gang. Mieke en Johnny gaan ook mee en ze hebben een goed gesprek over de vakantie. Mieke is met name erg bang voor kannibalen. Ook besluit ze om alleen maar tomaten en fruit te eten, want ze lust geen apenvlees.

Bekijk de beelden van Familie Gillis: massa is kassa hieronder.

Familie Gillis: massa is kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Familie Gillis: massa is kassa</em>: Mieke is bang voor kannibalen en apenvlees In Familie Gillis: massa is kassa staat er een reis naar Tanzania op het programma, en de voorbereidingen zijn in volle gang. Mieke en Johnny gaan ook mee en ze hebben een goed gesprek over de vakantie. Mieke is met name erg bang voor kannibalen. Ook besluit ze om alleen maar tomaten en fruit te eten, want ze lust geen apenvlees. Bekijk de beelden van Familie Gillis: massa is kassa hieronder. Familie Gillis: massa is kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Familie Gillis: massa is kassa: vriendin Mieke hysterisch om waterballet Bekijk deze video » Familie Gillis: Massa is Kassa: Nicol verzamelt panterprintjes voor vakantie naar Afrika Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's