I Love Vandaag Inside: bekijk hoogtepunten van René van der Gijp

I Love Vandaag Inside: bekijk hoogtepunten van René van der Gijp

Donderdag 12 januari 2023 om 10:09

In I Love Vandaag Inside laten bekende mensen hun licht schijnen op de hoogte- en dieptepunten van de spraakmakende talkshow Vandaag Inside. In een video zijn onder meer een aantal mooie fragmenten te zien van René van der Gijp, die tegenwoordig niet alleen meer over voetbal praat maar ook meekletst over de actualiteiten.

Bekijk het fragment van I Love Vandaag Inside hieronder. Je kunt alle afleveringen van I Love Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

<em>I Love Vandaag Inside</em>: bekijk hoogtepunten van René van der Gijp In I Love Vandaag Inside laten bekende mensen hun licht schijnen op de hoogte- en dieptepunten van de spraakmakende talkshow Vandaag Inside. In een video zijn onder meer een aantal mooie fragmenten te zien van René van der Gijp, die tegenwoordig niet alleen meer over voetbal praat maar ook meekletst over de actualiteiten. Bekijk het fragment van I Love Vandaag Inside hieronder. Je kunt alle afleveringen van I Love Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bas Nijhuis in I love Vandaag Inside: "Alles wat Chris Woerts zegt, daar klopt echt helemaal niks van" Bekijk deze video » Bekijk: de grofste grappen van Vandaag Inside op een rij! Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's