De slimste mens: Maarten van Rossem had goede band met muis die later werd vermoord

De slimste mens: Maarten van Rossem had goede band met muis die later werd vermoord

Maarten van Rossem vertelt in De slimste mens een bijzonder verhaal over dat hij het erg goed kon vinden met een muis die in zijn kamer woonde. Hij gaf het beestje elke dag kaas, tot hij ging verhuizen. “Ik sprak degene die in mijn kamer is gaan wonen en die meldde meteen: zeg, ik heb die klotemuis vermoord. Een rotstreek toch?”

Bekijk de beelden van De slimste mens hieronder.

De slimste mens is van maandag tot en met donderdag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

<em>De slimste mens</em>: Maarten van Rossem had goede band met muis die later werd vermoord Maarten van Rossem vertelt in De slimste mens een bijzonder verhaal over dat hij het erg goed kon vinden met een muis die in zijn kamer woonde. Hij gaf het beestje elke dag kaas, tot hij ging verhuizen. “Ik sprak degene die in mijn kamer is gaan wonen en die meldde meteen: zeg, ik heb die klotemuis vermoord. Een rotstreek toch?” Bekijk de beelden van De slimste mens hieronder. De slimste mens is van maandag tot en met donderdag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv. Maarten van Rossem richt zich tot haters in De slimste mens: 'Kap met dat gelul!' Bekijk deze video » Cabaretier Boban doet knappe imitatie van Stefano Keizers in De slimste mens (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV