Op zoek naar... gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Op zoek naar... gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Op zoek naar... gemist? Bekijk hier de hele uitzending We zijn alweer aangekomen bij de achtste finales van de bijzondere strijd tussen de overgebleven Sandy's en Danny's. Wie overleven ook deze aflevering en gaan door naar de kwartfinales? Alle fragmenten uit deze uitzending Zien: spectaculaire opening Op Zoek Naar... door Danny’s en Sandy’s (video) Bekijk deze video » Op Zoek Naar...: dit zijn de afvallers van show 4 (video) Bekijk deze video » Op Zoek Naar gemist? De Sandy’s zingen Holding Out for a Hero (video) Bekijk deze video » Op Zoek Naar... gemist? Davy Reedijk zingt Roller Coaster op een motor (video) Bekijk deze video » Video: Jarno Korf zingt Feeling Good in vierde liveshow Op Zoek Naar... Bekijk deze video » Video: Shay Lachman zingt Hello van Lionel Richie in Op Zoek Naar... en maakt indruk Bekijk deze video » Op Zoek Naar gemist? Kim komt dansend de trap af en steelt de show (video) Bekijk deze video » StrengerDe jury, bestaande uit Maurice Wijnen, Marlijn van Weerdenburg en Jim Bakkum, zal de komende weken alleen maar strenger worden als het gaat om de kandidaten van Op zoek naar... en dus de potentiële hoofdrolspelers. Ze zullen alles uit de kast moeten trekken om hen te overtuigen. Over Op zoek naar...In zeven vrijdagavondshows, gepresenteerd door Frits Sissing, strijden maar liefst zestien talentvolle kandidaten om de felbegeerde hoofdrollen van Danny én Sandy uit Grease. Elke aflevering laten ze zien wat ze in huis hebben om de jury en het publiek te overtuigen. Degenen die het minst indruk maken moeten de show verlaten. Bekijk ook RTL Boulevard: Jamai en Jim gaan 'Op zoek naar Danny en Sandy' (video) Bekijk deze video » Vrijdag in Op zoek naar Danny & Sandy: de Danny’s laten zien wat ze in huis hebben Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

We zijn alweer aangekomen bij de achtste finales van de bijzondere strijd tussen de overgebleven Sandy's en Danny's. Wie overleven ook deze aflevering en gaan door naar de kwartfinales?

Strenger
De jury, bestaande uit Maurice Wijnen, Marlijn van Weerdenburg en Jim Bakkum, zal de komende weken alleen maar strenger worden als het gaat om de kandidaten van Op zoek naar... en dus de potentiële hoofdrolspelers. Ze zullen alles uit de kast moeten trekken om hen te overtuigen.

Over Op zoek naar...
In zeven vrijdagavondshows, gepresenteerd door Frits Sissing, strijden maar liefst zestien talentvolle kandidaten om de felbegeerde hoofdrollen van Danny én Sandy uit Grease. Elke aflevering laten ze zien wat ze in huis hebben om de jury en het publiek te overtuigen. Degenen die het minst indruk maken moeten de show verlaten.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op zoek naar Danny & Sandy

Actuele video's

Meer actuele video's