Vrijdag in Op zoek naar Danny & Sandy: de Danny’s laten zien wat ze in huis hebben

Vrijdag in Op zoek naar Danny & Sandy: de Danny’s laten zien wat ze in huis hebben

Donderdag 29 december 2022 om 15:16

Vrijdag is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Op zoek naar Danny & Sandy. En deze keer staan de Danny’s centraal. De heren laten in de live-uitzending zien wat ze in huis hebben en waarom ze perfect deze rol in de musical Grease kunnen vertolken.

Bekijk de promo voor Op zoek naar Danny & Sandy van vrijdag hieronder.

Op zoek naar Danny & Sandy is elke vrijdag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Op zoek naar Danny & Sandy terugkijken bij Gids.tv.

Vrijdag in <em>Op zoek naar Danny &amp; Sandy</em>: de Danny’s laten zien wat ze in huis hebben Vrijdag is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Op zoek naar Danny & Sandy. En deze keer staan de Danny’s centraal. De heren laten in de live-uitzending zien wat ze in huis hebben en waarom ze perfect deze rol in de musical Grease kunnen vertolken. Bekijk de promo voor Op zoek naar Danny & Sandy van vrijdag hieronder. Op zoek naar Danny & Sandy is elke vrijdag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Op zoek naar Danny & Sandy terugkijken bij Gids.tv. Onthulling 16 kandidaten Op zoek naar Danny & Sandy met You're the one that I want Bekijk deze video » RTL Boulevard: Jamai en Jim gaan 'Op zoek naar Danny en Sandy' (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's