Irene in Lang Leve de Liefde: 'Wil je een derde persoon erbij, in bed?'

Irene in Lang Leve de Liefde: 'Wil je een derde persoon erbij, in bed?'

Friday 13 January 2023 om 10:44

Olaf en Irene staan beiden wel open voor wat geëxperimenteer in de slaapkamer, de vraag is echter... hoe ver willen ze daarbij gaan? Die laatste: 'Sta je dan ook open voor een derde persoon er dan bij, als je een relatie hebt?' Dat blijkt toch wat lastig..

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Irene in <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Wil je een derde persoon erbij, in bed?' Olaf en Irene staan beiden wel open voor wat geëxperimenteer in de slaapkamer, de vraag is echter... hoe ver willen ze daarbij gaan? Die laatste: 'Sta je dan ook open voor een derde persoon er dan bij, als je een relatie hebt?' Dat blijkt toch wat lastig.. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Chris in Lang Leve de Liefde: 'Ik wil geen lelijke date, die ik een laskap over haar hoofd moet trekken' Bekijk deze video » Charena en Eelco gaan er helemaal voor in Lang Leve De Liefde Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: Hella kijkt intens naar Lau Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's