Chris in Lang Leve de Liefde: 'Ik wil geen lelijke date, die ik een laskap over haar hoofd moet trekken'

Chris in Lang Leve de Liefde: 'Ik wil geen lelijke date, die ik een laskap over haar hoofd moet trekken'

Chris vindt het belangrijk dat zijn date er leuk uit ziet vertelt hij aan... zijn date: 'Het moet wel leuk zijn om tegenaan te kijken, dat ik ook niet denk van... poeh, jij bent lelijk. Dat je denkt van: nou, doe de volgende keer maar een laskap op ofzo.'

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Chris in <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Ik wil geen lelijke date, die ik een laskap over haar hoofd moet trekken' Chris vindt het belangrijk dat zijn date er leuk uit ziet vertelt hij aan... zijn date: 'Het moet wel leuk zijn om tegenaan te kijken, dat ik ook niet denk van... poeh, jij bent lelijk. Dat je denkt van: nou, doe de volgende keer maar een laskap op ofzo.' Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Erna in Lang Leve de Liefde: 'In de seks ben ik een heerlijke nemer' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: halfnaakte Tobias heeft spannend plan... Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'De seks is goed wanneer een man dominant kan zijn' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's