Lang Leve de Liefde: 'Wat doen we met slapen?'

Lang Leve de Liefde: 'Wat doen we met slapen?'

Friday 13 January 2023 om 11:11

Tijdens het ontdekken van het huis komen Yoke en Wil ook in de slaapkamer terecht. De grote vraag is natuurlijk: gaan ze samen in bed slapen of moet er een van de twee op de bank? Yoke: 'Ik ben niet eenkennig hoor. Je mag van mij rustig in bed, gezellig.'

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

<em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Wat doen we met slapen?' Tijdens het ontdekken van het huis komen Yoke en Wil ook in de slaapkamer terecht. De grote vraag is natuurlijk: gaan ze samen in bed slapen of moet er een van de twee op de bank? Yoke: 'Ik ben niet eenkennig hoor. Je mag van mij rustig in bed, gezellig.' Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Irene in Lang Leve de Liefde: 'Wil je een derde persoon erbij, in bed?' Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's