Vrijdag de 13e in Chantals Pyjama Party: spel gaat mis, kandidaat krijgt Tikkie

Vrijdag de 13e in Chantals Pyjama Party: spel gaat mis, kandidaat krijgt Tikkie

Friday 13 January 2023 om 14:04

Het is duidelijk vrijdag de 13e in Chantals Pyjama Party vanavond. Een kandidate staat namelijk onder een donderwolk en moet aan het touwtje trekken. Maar ze trekt en het gaat mis, ze heeft alleen een touw in haar hand. Volgens Chantal Janzen heeft ze geluk omdat er niks uit de wolk komt, maar de presentatrice grapt dat ze wel een rekening kan verwachten. “Ik stuur je straks een tikkie voor het touwtje.”

Bekijk de beelden van Chantals Pyjama Party hieronder.

Chantals Pyjama Party is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Chantals Pyjama Party terugkijken bij Gids.tv.

Vrijdag de 13e in <em>Chantals Pyjama Party</em>: spel gaat mis, kandidaat krijgt Tikkie Het is duidelijk vrijdag de 13e in Chantals Pyjama Party vanavond. Een kandidate staat namelijk onder een donderwolk en moet aan het touwtje trekken. Maar ze trekt en het gaat mis, ze heeft alleen een touw in haar hand. Volgens Chantal Janzen heeft ze geluk omdat er niks uit de wolk komt, maar de presentatrice grapt dat ze wel een rekening kan verwachten. “Ik stuur je straks een tikkie voor het touwtje.” Bekijk de beelden van Chantals Pyjama Party hieronder. Chantals Pyjama Party is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Chantals Pyjama Party terugkijken bij Gids.tv. Zien: Chantal Janzen zou graag met deze bekende acteur aan kersttafel willen zitten Bekijk deze video » Chantals Pyjama Party: Chantal Janzen zorgt voor paniek bij kandidaat met vissenfobie Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's